به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، محمدعلی بیگزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه در چهاردهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات صنعت نفت در اهواز اظهار کرد: دولت از قطعه سازان داخلی با تمام توان حمایت کرده و بسیاری از قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و حفاری با همین حمایت ها به نتیجه رسیده است.
وی افزود: تعداد قطعات تولید و تایید شده به لحاظ فنی و دانشی طی سه سال اخیر ۶۸ درصد در این شرکت داشته است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با بیان این که همکاری با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان یکی از راه های بومی سازی تجهیزات نفتی و حفاری بوده است، تصریح کرد: در سه سال اخیر ۱۲ تفاهمنامه به ارزش ۴۰ میلیاردریال با دانشگاههای مختلف استان و دانشگاههای مطرح کشور به امضا رسیده است.
بیگ زاده گفت: نرم افزار اصول جامع مهندسی و شبیهساز آنلاین کنترل فوران ۲ نمونه از محصولاتی است که با همکاری دانشگاهها ودر قالب این تفاهمنامه ها تولید و وارد فعالیت های نفتی و حفاری شده است.
وی به افزایش چشمگیر فرآیند تولید قطعات و تجهیزات صنعت حفاری و داخلی سازی آنها براساس سیاست های کلان دولت اشاره کرد و افزود: قطعات در دست تولید در واقع گردش کار و فرآیند تولید طی سالهای آینده را نشان میدهد و به نوعی حاکی از نهادینه شدن ساخت داخل است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران بومی سازی قطعات و تجهیزات حفاری را منجر به توسعه تجهیزات این صنعت دانست.
بیگ زاده ادامه داد: شرکت ملی حفاری در زمینه ساخت تجهیزات و قطعات صنعت حفاری پیشتاز است و ساخت داخل و حمایت از تولید جز راهبردهای کلان ملی حفاری است.
وی یادآور شد: طی سه سال اخیر حجم قراردادهای شرکت ملی حفاری ۷۴ درصد رشد داشته و ساخت داخل بار اول قطعات حفاری حدود ۳۵۵ درصد رشد داشته است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: راهبرد آینده ما تمرکز روی ساعت تجهیزات است و یکی از طرح های ما ساخت موتور نفتی است که فناوری آن در انحصار شرکت های آمریکایی است.