عصر اتحاد: به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب؛ این نشست در تاریخهای ۲۶ و ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات مرکز آموزشهای عمومی و مدیریت و با حضور مدیران ارشد، رؤسای واحدهای آموزشی و کارشناسان ستادی و شرکتهای تابعه برگزار شد.
هدف اصلی این نشست، ارتقاء دانش تخصصی در زمینه مدلهای بلوغ فرآیندهای آموزشی و آشنایی با روشهای نوین برای بهینهسازی فرآیندهای یاددهی و یادگیری در سازمان بود. در این رویداد، مدل بلوغ فرآیندهای آموزش در قالب ماتریسها و چکلیستهای اجرایی برای همگرایی علمی و ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزشها مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
این نشست در قالب چهار پنل تخصصی، دو پنل اجرائی و یک نشست مشورتی سطح بالا برگزار شد که در آن به ارائه مدل بلوغ فرآیندهای آموزش توسط کارشناسان برجسته، شامل دکتر ماریا حمیدیان، مهندس علیاصغر کلائی، دکتر مهدی نیسیپور، مهندس سجاد بهروزی و مهندس فریبا راوش پرداخته شد.
در این نشست، دکتر موسی دهباننژاد، مدیر آموزش و بهبود منابع انسانی، با تأکید بر اهمیت استفاده از ابزارهای تعالی، به لزوم بهکارگیری فرآیندهای بهبود مستمر و پایشهای دقیق آموزشی اشاره کردند و اظهار داشتند: هدف ما ارائه آموزشهای روزآمد، اثربخش و متناسب با نیازهای سازمان است تا در راستای تحقق چشمانداز پنجساله و اهداف استراتژیک شرکت گام برداریم. دستیابی به این مهم، تنها از طریق تعامل و همگرایی با سازمانهای همکار در حوزه آموزش میسر خواهد بود.
محمد جشنی، رئیس آموزش و توسعه منابع انسانی، نیز در این نشست ضمن معرفی ساختار جامع آموزشی شرکت، به بررسی دیدگاههای مدیران عالی سازمان و چالشهای پیشروی استقرار مدل بلوغ آموزش پرداخت و این نشستها را گامی اساسی در جهت تحول آموزش در سازمان دانستند و آن را گامی مهم برای “در متن قرار دادن آموزش” قلمداد کردند.
در ادامه نشست، علیرضا جشیرهنژاد، رئیس بهرهوری و سیستمهای مدیریتی، با تأکید بر اهمیت همگرایی مدلهای بلوغ آموزشی با مدل تعالی سازمان، تأکید کردند که بهکارگیری این مدلها میتواند نقش بسزایی در ارتقاء بهرهوری و رشد پایدار شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ایفا کند.
در پایان روز دوم، جلسهای مشورتی با حضور سید ابراهیم صالحین و احمد سواعد، مدیران منابع انسانی شرکتهای مارون و کارون، رؤسای مراکز آموزشی ستادی و شرکتها، و کارشناسان آموزش مرکزی برگزار شد. در این جلسه، تصمیماتی راهبردی در خصوص مشارکت در استقرار مدل بلوغ فرآیندهای آموزش اتخاذ گردید تا با همگرایی موضوعی، به بهبود مستمر فرآیندهای آموزشی در سطح سازمان کمک شود.